
Η Σερβία υποδέχεται την Ολλανδία στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου, για το έτερο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής στον όμιλο της Εθνικής μας για την κορυφαία κατηγορία του Nations League.
Ο Παούνοβιτς επέλεξε να αφήσει εκτός της αρχικής ενδεκάδας του τον επιθετικό της ΑΕΚ, Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός και αντικαταστάθηκε στο 71’ του ματς με την Ελλάδα πριν μερικές ημέρες.
Όσον αφορά τον Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, παραμένει στο βασικό σχήμα των Σέρβων και θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Η ενδεκάδα της Σερβίας: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς – Νεντέλκοβιτς, Μπάμπιτς, Πάβλοβιτς, Τερζιτς – Γκούντελ, Λούκιτς – Ζίβκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς – Γιόβελιτς
Η 11 της Ολλανδίας: Φερμπρούγκεν – Ντάμφρις, Φαν Χέκε, Φαν Ντάικ, Φαν ντερ Φεν – Γκράφενμπεργκ, Φέερμαν, Ράιντερς – Σάμερβιλ, Γκάκπο, Μέερντινκ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO