
Ο Κέρβιν Αριάγκα μίλησε με την επιστροφή, στην πατρίδα του, για τους αγώνες με την Εθνική Ονδούρα, στους εκπροσώπους του Τύπου.
Εκεί αναφέρθηκε για την παρουσία του, στην Ελλάδα και τόνισε ότι σιγά σιγά προσαρμόζεται στη νέα χώρα, αλλά και στη νέα του ομάδα.
«Από τότε που έφτασα στην Ελλάδα με υποδέχθηκαν καλά. Το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες μου και σιγά σιγά προσαρμόζομαι για να δώσω την καλύτερη βερσιόν του Κέρβιν. Η αλήθεια είναι ότι πάντα στην καριέρα μου σκεφτόμουν περισσότερο την οικογένειά μου πέρα από οτιδήποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε για την εθνική:
«Είμαι ευγνώμων στον Θεό για ακόμα μια ευκαιρία να είμαι εδώ περιμένοντας να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο την Εθνική. Έχουμε κάνει διάφορα πράγματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, συνεχίζοντας να δουλεύουμε για να βάλουμε το όνομα της Ονδούρας ψηλά και να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε με την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις. Πάμε να δουλέψουμε και η δουλειά μας στο γήπεδο να μιλήσει για αυτό που θέλουμε. Τα παιχνίδια πρώτα πρέπει να τα παίξεις και μετά να πανηγυρίσεις. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτό το επίπεδο, όλα έχουν δυσκολίες».
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO