07.3
09:42

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει κορυφή

Κώστας Κοσικίδης
Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει κορυφή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ (18:00 / AEK1924.gr, Cosmote Sport 1) στην Αγιά Σοφιά – Allwyn Arena και θέλει τη νίκη, για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας

Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία, για το τέλος της regular season της Super League και όλες οι αναμετρήσεις, είναι καθοριστικές, μέχρι το τέλος, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι ισόβαθμοι στους 53 βαθμούς.

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (18:00) την ΑΕΛ και θέλει μετά την γκέλα στον Βόλο, να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει στην κορυφή, ώστε να περιμένει αύριο το βράδυ το αποτέλεσμα, απ’ το ντέρμπι στο Φάληρο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι, θα είναι μόνη πρώτη, έχοντας αποκτήσει διαφορά δυο πόντων, αλλά σε περίπτωση νίκης μιας απ’ τις δυο ομάδες, θα είναι πρώτη με συγκάτοικο.

Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά και να περιμένει η ΑΕΚ τον αυριανό ντέρμπι, για το αν θα ανοίξει ή όχι, κάποιο… δώρο, επιβάλλεται σήμερα η ίδια να κάνει το χρέος της και να κερδίσει την ΑΕΛ, παρότι είναι ένα ματς, ιδιαίτερα επικίνδυνο από πολλές απόψεις.

Αρχικά, η Λάρισα προέρχεται από ήττα και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, που αν κάποια ομάδα δεν προσέξει μπορεί να δημιουργήσει, προβλήματα, καθώς κρύβει κινδύνους και παγίδες, με τον ΠΑΟΚ να είναι το τελευταίο της θύμα δυο αγωνιστικές πριν και στο τσακ γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις.

Σε δεύτερο πλάνο, είναι η διαιτησία που θα έχει και σήμερα η ΑΕΚ, έχοντας Πολυχρόνη διαιτητή και Ευαγγέλου στο VAR, που ειδικά η παρουσία του δεύτερου τρομάζει επικίνδυνα, αναλογίζοντας όλες αυτές τις διαιτησίες που έχει η Ένωση την εφετινή σεζόν και ακόμα, την περασμένη αγωνιστική στον Βόλο με Τσιμεντερίδη και Παπαδόπουλο.

Όλα αυτά λοιπόν, τα γνωρίζει καλά και ο Μάρκο Νίκολιτς, που έριξε ιδιαίτερη προετοιμασία στην ομάδα του, σε πρώτη φάση να καθαρίσει το μυαλό της, απ’ το ματς στον Βόλο και στη συνέχεια για το σημερινό ματς, αναλύοντας τον αντίπαλο και ζητώντας να προσέξουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι τους.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του, λόγω της εντελώς περίεργης αποβολής του Τσιμεντερίδη την περασμένη εβδομάδα στο Πανθεσσαλικό, αλλά θέλει να δει απ’ την ομάδα του, ν’ ακολουθεί το πλάνο της και να κάνει όπως σε κάθε ματς το παιχνίδι της, βγάζοντας πάθος και ένταση, αλλά και θέληση για τη νίκη.

Στον πάγκο της ΑΕΚ θα καθίσει ο Ηλίας Κυριακίδης, ενώ το θετικό για την ομάδα είναι, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και απουσίες, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement