06.12
20:37

Βόλεϊ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ – Άνετο 3-0 τη Θέτιδα

AEK1924.gr team
Βόλεϊ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ – Άνετο 3-0 τη Θέτιδα

Επιτέλους τρίποντο για την ΑΕΚ που πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας με 3-0 σετ επί της Θέτιδας

Επιστροφή στις νίκες για τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ, που επικράτησε με 3-0 σετ της Θέτιδας Βούλας στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού, για την 8η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η «Ένωση» παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Βούλας και κατέκτησε την καθαρή νίκη και τους 3 βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν μπροστά τους μία τριάδα αγώνων με Μαρκόπουλο (εκτός), Μίλωνα (εντός) και Άρη (εκτός) για το Πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της χρονιάς και θέλουν μόνο το απόλυτο, ώστε να βελτιώσουν κατά πολύ τη βαθμολογική τους θέση.

Ο Κώστας Ταμπουρατζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, χωρίς καμία να υστερεί, δείχνοντας ότι η ομάδα έχει ιδιαίτερα βελτιωμένη εικόνα.

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο σετ η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 και 2-4, με την Γιουζγκέντς να παίρνει διαδοχικές επιθέσεις πάνω της πέρασε μπροστά με 7-4. Η ΑΕΚ διατήρησε το +3 (10-7, 11-8), ενώ σταδιακά με τις Κυπαρίσση και Ματέι να… ανεβαίνουν και το μπλοκ να βελτιώνεται, έφτασε στο +8 (17-9). Οι «κιτρινόμαυρες» με ένα εντυπωσιακό σερί 8-1 κατέκτησαν το σετ με 25-10.

Με… φόρα συνέχισε και στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ. Το μπλοκ των «κιτρινόμαυρων», καθώς και οι άσσοι της Ματέι, έβαλαν σε θέση οδηγού την ΑΕΚ (5-1, 6-2, 9-3). Η Γιουζγκέντς συνέχισε το… βιολί της, ενώ το μπλοκ του «Δικεφάλου» έβαζε δύσκολα στην ομάδα της Βούλας (16-6). Η Κυπαρίσση έφερε την ΑΕΚ στο 20-15, οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 21-17, αλλά Κυπαρίσση και Σάβατζ τελείωσαν το σετ (25-18).

Οι φιλοξενούμενες τα έπαιξαν όλα για όλα στο τρίτο σετ και προηγήθηκαν με 3 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα (1-4). Η ΑΕΚ αντέδρασε και ανέτρεψε την κατάσταση (7-6, 8-6). Με μπλοκ και επίθεση της Κυπαρίσση η ΑΕΚ έφτασε στο υπέρ της 11-7. Οι «κιτρινόμαυρες» έχοντας εντυπωσιακά ποσοστά στο μπλοκ και λαμβάνοντας έτσι δεύτερες επιθέσεις, προηγήθηκαν με 19-12. Κλέπκου και Κοκότη έκαναν το 21-13 και η Γιουζγκέντς με επίθεση διαμόρφωσε το 25-17 και 3-0 στα σετ.

ΑΕΚ – ΑΣΠ Θέτις 3-0
Τα σετ
: 25-10, 25-18, 25-17.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement