
Παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ντμίτρι Μπαρίνοφ για την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα από τη Ρωσία.
Πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος ατζέντης Βλάντιμιρ Κουζμίτσεφ παραχώρησε δηλώσεις στο Match TV αξιολογώντας την πιθανότητα μετακίνησης του αρχηγού της Λοκομοτίβ Μόσχας στην Ένωση.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
«Ο Μπαρίνοφ και η ΑΕΚ, είναι στην πραγματικότητα μια σοβαρή ιστορία. Η κατάσταση εδώ είναι πολύ απλή. Η Λοκομοτίβ δεν θέλει να τον πουλήσει. Αλλά από την άλλη πλευρά, η διαδικασία των διαπραγματεύσεων (σ.σ. για νέο συμβόλαιο) δεν έχει ξεκινήσει.
Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω», τόνισε ο Κουζμίτσεφ που παράλληλα, όπως γράφουν στη Ρωσία, «αξιολόγησε την πιθανότητα μεταγραφής του Μπαρίνοφ στην Ελλάδα ως “50-50”».
Ο Μπαρίνοφ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει άριστα και εκτιμά ο Μάρκο Νίκολιτς, με την ΑΕΚ να έχει ψαχτεί για την περίπτωσή του.