08.3
00:06

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

AEK1924.gr team
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Kαταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης, με 157 ψήφους κατά και 136 υπέρ. Συνολικά ψήφισαν 293 βουλευτές.

Το απόγευμα, τόσο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και οι Σπαρτιάτες, είχαν προαναγγείλει ότι δεν συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία διεξήχθη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για «συμμαχία των προθύμων του μηδενισμού και κυρίως της έλλειψης οποιασδήποτε πειστικής εναλλακτικής πρότασης».

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Την πρόταση δυσπιστίας είχαν υπογράψει συνολικά 85 βουλευτές – 33 από το ΠΑΣΟΚ, 26 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 11 από τη Νέα Αριστερά, 6 από την Πλεύση Ελευθερίας, 6 ανεξάρτητοι βουλευτές-προσκείμενοι στο Κίνημα Δημοκρατίας και οι ανεξάρτητοι Ευ. Αποστολάκης, Ιω. Σαρακιώτης και Μπ. Μπαράν.

Advertisement