Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Θέτιδα (25/01, 19:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών, στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού.
Η Μάρα Ράπτη μίλησε ενόψει της αναμέτρησης στο aek.gr, τονίζοντας την μεγάλη θέληση για νίκη που επικρατεί στην ομάδα, ενώ παράλληλα κάλεσε και τον κόσμο της Ένωσης να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει.
«Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι με τη Θέτιδα, που είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Οι προπονήσεις μας ήταν έντονες και όλες είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Καλούμε τον κόσμο να είναι για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας και όλοι μαζί να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement