05.9
20:57

Ισοπαλία στο φιλικό της Βασίλισσας με το Λαύριο

AEK1924.gr team
Ισοπαλία στο φιλικό της Βασίλισσας με το Λαύριο

ΑΕΚ και Λαύριο έδωσαν φιλικό στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων με τον αγώνα να λήγει ισοπαλία 92-92 χωρίς να υπάρξει παράταση.

Ο «Σάλε» είχε την ευχέρεια να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δει πού υστερεί η ομάδα του ώστε να τη βελτιώσει σε αυτούς τους τομείς κατά το υπόλοιπο της προετοιμασίας.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι Καματερός, Πιλάβιος, Νικολάου, και οι Φλιώνης, Χέιλ, Πάρκερ και Μπράις, με τον τελευταίο να αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Αντιθέτως ο Σάκοτα χρησιμοποίησε τους Κουζμίνσκας, Νετζήπογλου, Χαμπ, Κουζέλογλου, Καράμπελα, Αλίν, Γκόλντεν, Φίλλιο, Σκορδίλη.

Η Βασίλισσα θα δώσει τα τρία επόμενά της φιλικά στη Σερβία, με πρώτο αυτό κόντρα στην ΦΜΠ Βελιγραδίου στις 10/09. Στη συνέχεια 13 και 14/09 θα δώσει άλλα δύο δυνατά φιλικά κόντρα σε Παρτιζάν και Παρί αντίστοιχα.

Ακολουθεί το φιλικό στα Λιόσια κόντρα στην πανίσχυρη Φενέρ στις 17/09 και έπειτα τα φιλικά με Πανιώνιο στις 21/09 και Περιστέρι στις 22/09 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK BC (@aekbc)

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INTIME, AEK BETSSON

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement