Με λίγες αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στη Λαμία, θα παρατάξει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στο γήπεδο της Λιβαδειάς, απέναντι στον Λεβαδειακό.
Συγκεκριμένα, ο Στρακόσια θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας ο Ρότα, στα αριστερά ο Πήλιος, με στόπερ το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί.
Λίγο πιο μπροστά τους και στον άξονα θα βρίσκεται ο Σιμάνσκι, έχοντας δίπλα του, τον Λιούμπισιτς, ενώ μπροστά τους στα φτερά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελίασον στα δεξιά και ο Κοϊτά στα αριστερά.
Στην επιθετική γραμμή, ο Λιβάι Γκαρσία θα βρίσκεται στην επίθεση και πίσω του, θα βρίσκεται ο Έρικ Λαμέλα, που παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.
Στον πάγκο της ΑΕΚ κάθονται οι: Θεοχάρης, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Φερνάντες, Περέιρα.
Το γράφημα της ΑΕΚ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement