17.6
18:04

Το αντίο του Πόνσε στην ΑΕΚ: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς – Σας εύχομαι τα καλύτερα»

AEK1924.gr team
Το αντίο του Πόνσε στην ΑΕΚ: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς – Σας εύχομαι τα καλύτερα»
Advertisement

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ.

Παίκτης της Houston Dynamo είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Έκι Πόνσε, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει πριν από λίγο την μετακίνηση του Αργεντινού στράικερ στην ομάδα του MLS.

Ο Πόνσε με τη σειρά του, λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η μεταγραφή του, αποχαιρέτησε την Ένωση με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Εκεί θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον υποδέχτηκαν ξανά στην ομάδα, τονίζοντας πως θα είναι για πάντα κομμάτι της και ευχήθηκε στην ΑΕΚ κάθε καλό για το μέλλον.

Όσα ανέφερε ο Πόνσε στη δημοσίευσή του:

«Είναι ώρα να πούμε αντίο και το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε ξανά, στους ανθρώπους που συμπεριφέρθηκαν τόσο ωραία σε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έχω λόγια. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς!

Στους συμπαίκτες, στον προπονητή και στο επιτελείο έχω να πω ότι έμαθα πολλά από εσάς και απόλαυσα τις στιγμές. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ezequiel Ponce (@ezequielp9)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->