11.6
18:19

Ο Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Αθλητισμού

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκίνησε τις επαφές, με τον Γιάννη Βρούτση να είναι ο πρώτος που συναντά ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Η χθεσινή (10/06) παρουσίαση του Μάριου Ηλιόπουλου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελεί το εναρκτήριο σφύριγμα μίας νέας εποχής.

Ο νέος διοικητικό ηγέτης της Ένωσης σήκωσε από νωρίς σήμερα τα μανίκια και έπιασε δουλειά στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, με μία σειρά επαφών με τα στελέχη της ομάδας, θέλοντας να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη νέα σεζόν.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Ηλιόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, έχοντας μία κατ’ ιδίαν συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους δύο άνδρες να συζητούν μία μεγάλη ατζέντα θεμάτων με… κιτρινόμαυρους χρωματισμούς κατά κύριο λόγο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος. Ο κ. Βρούτσης υποδέχθηκε τον κ. Ηλιόπουλο στο γραφείο του και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φυσικά, και με αφορμή την απόκτηση από τον κ. Ηλιόπουλο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Εύχομαι στον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι «καλοτάξιδος» στη νέα του διαδρομή ως «καπετάνιος» της ΑΕΚ. Απλώνουμε χέρι συνεργασίας στους ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ στην προσπάθειά μας για την πάταξη της παραβατικότητας και την επιστροφή των οικογενειών στα γήπεδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρό μας».

Από την πλευρά του ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε: «Ήταν χαρά μου που σήμερα οι εξελίξεις με έφεραν σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Σφίγγοντας τα χέρια μας, ευχηθήκαμε τα καλύτερα για τον Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement