Αυτός είναι ο Έλληνας εφοπλιστής που γίνεται από σήμερα ο νέος ισχυρός άντρας της ΑΕΚ.
Από σήμερα η ΑΕΚ αλλάζει χέρια και περνάει στον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος ειναι εφοπλιστής και δραστηριοπιείται στον χώρο της ναυτιλίας, έχοντας την εταιρεία SeaJets και διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως.
Το βιογραφικό του Μάριου Ηλιόπουλο:
Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι Έλληνας εφοπλιστής. Είναι ιδρυτής και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης στην εταιρία SeaJets, η οποία από το 1989 διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως.
Κοινωνική Δράση & Έργο:
· Στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι η SeaJets με το Tera Jet και τους ναυτικούς της ήταν εκεί προσφέροντας βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντάς τους σε μεγαλύτερα πλοία.
· Διοργανώθηκε εκδήλωση στο Tera Jet το οποίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών.
· Προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο «Μάτι».
· Από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών κατοίκων Κυκλάδων και τους επισκέπτες αυτών σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.
· Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού, καλύπτοντας 55χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018
Βραβεία:
· Η SeaJets βραβεύτηκε ως ««Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς» από τη Lloyd’s για το 2018
Χορηγίες – Δωρεές- Αθλητισμός
· Δωρεά προσομοιωτή γέφυρας πλοίου τύπου Transas Navigational Simulator Classroom NTRO 5000 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο.
· Το ERC 2018 είχε Ελληνικό χρώμα με χορηγό τη SeaJets , το λογότυπο της οποίας κοσμούσε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018 Alexey Lukyanuk.
· Χορηγός ομάδων : Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, Κύμη Μπάσκετ καθώς και σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta
Hobbies & Διακρίσεις:
· Αυτοκίνητα ελικόπτερα και αθλητισμός.
· Πρωταθλητής circuit 1995, 1996
· Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997
· Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008
· Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015
· Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement