29.5
19:51

Βόλεϊ: Δικαιώθηκε η Νίζετιχ – «Καθαρίζει» η ΑΕΚ το χρέος

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η πρώην αθλήτρια της Ένωσης, δικαιώθηκε από τη FIVB και η ΑΕΚ καλείται να αποπληρώσει τις οφειλές προς την διεθνή ακραία, κάτι που θα πράξει άμεσα.

Δεν «έκλεισε» θετικά η συνεργασία της ΑΕΚ με την Γιαμίλα Νίζετιχ, η οποία είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό πριν το τέλος της αγωνιστικής δράσης τη σεζόν 2022-23.

Οι πληρωμές στην διεθνή Αργεντίνα ακραία δεν πραγματοποιούνταν, από ένα διάστημα και έπειτα, με την αθλήτρια να καταφεύγει στα δικαστήρια, όπου και δικαιώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) δικαίωσε την Νίζετιχ και η ΑΕΚ καλείται να καταβάλει εντός του επόμενου μήνα, ένα πόσο άνω των 25.000€ καθώς υπάρχουν και οι τόκοι ενός -περίπου- έτους.

Η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς ΑΕΚ είναι πως θα υπάρξει άμεσα η εξόφληση του εν λόγω ποσού προς την πρώην αθλήτρια της ομάδας για να μην υπάρξει απαγόρευση απόκτησης ξένων αθλητριών.

Επομένως, δεν χρήζει ανησυχίας η υπόθεση καθώς όλα θα δρομολογηθούν και η ΑΕΚ θα μπορέσει κανονικά να δηλώσει και να έχει τις ξένες αθλήτριες τη νέα σεζόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement