29.5
19:51

Βόλεϊ: Δικαιώθηκε η Νίζετιχ – «Καθαρίζει» η ΑΕΚ το χρέος

AEK1924.gr team
Βόλεϊ: Δικαιώθηκε η Νίζετιχ – «Καθαρίζει» η ΑΕΚ το χρέος

Η πρώην αθλήτρια της Ένωσης, δικαιώθηκε από τη FIVB και η ΑΕΚ καλείται να αποπληρώσει τις οφειλές προς την διεθνή ακραία, κάτι που θα πράξει άμεσα.

Δεν «έκλεισε» θετικά η συνεργασία της ΑΕΚ με την Γιαμίλα Νίζετιχ, η οποία είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό πριν το τέλος της αγωνιστικής δράσης τη σεζόν 2022-23.

Οι πληρωμές στην διεθνή Αργεντίνα ακραία δεν πραγματοποιούνταν, από ένα διάστημα και έπειτα, με την αθλήτρια να καταφεύγει στα δικαστήρια, όπου και δικαιώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) δικαίωσε την Νίζετιχ και η ΑΕΚ καλείται να καταβάλει εντός του επόμενου μήνα, ένα πόσο άνω των 25.000€ καθώς υπάρχουν και οι τόκοι ενός -περίπου- έτους.

Η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς ΑΕΚ είναι πως θα υπάρξει άμεσα η εξόφληση του εν λόγω ποσού προς την πρώην αθλήτρια της ομάδας για να μην υπάρξει απαγόρευση απόκτησης ξένων αθλητριών.

Επομένως, δεν χρήζει ανησυχίας η υπόθεση καθώς όλα θα δρομολογηθούν και η ΑΕΚ θα μπορέσει κανονικά να δηλώσει και να έχει τις ξένες αθλήτριες τη νέα σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->