Οργισμένοι οι άνθρωποι της Ένωσης για τα όσα τραγικά και ανυπόστατα δημοσιεύονται από δημοσιογραφικά Μέσα για τον Ματίας Αλμέιδα.
Συνεχίζεται η προπαγάνδα εις βάρος του Ματίας Αλμέιδα, με ευθεία επίθεση στον προπονητή της ΑΕΚ.
Τα δημοσιεύματα είναι… τρομακτικά, καθώς είναι άξιο απορίας κάτω από ποιο σκοπό και ποια πληροφόρηση βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι με τα όσα γράφονται, τα οποία αφορούν ένα θέμα πολύ σοβαρό, δίνοντας τροπή που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει. Όλα αυτά εις βάρος του Αλμέιδα.
Ουδεμία κατάθεση στην Αθλητική Βία, ουδεμία δικογραφία, ουδεμία έκθεση αναφοράς της Αστυνομίας που «μαυρίζει» τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ. Όλα παραμύθια της Χαλιμάς, τα οποία δημοσιεύονται και αναδημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες… εγκληματικώς.
«Απορούμε πως είναι δυνατόν να ανεβαίνουν τέτοια δημοσιεύματα και από που πηγάζουν»
, αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, τονίζοντας πως έκθεση της Αστυνομίας ήταν «λευκή» για αυτό και ΔΕΝ κλήθηκε σε απολογία ο Πελάδο.
Οι λόγοι που καλέστηκε για ακρόαση ο Αλμέιδα ήταν μία σωρεία δημοσιευμάτων που αναπαρήγαγαν ένα περιστατικό, μονοπλεύρως και μισό.
Από εκεί και πέρα, τίποτα από όσα γράφονται και δημοσιεύονται γύρω από το περιστατικό της Τούμπας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement