
Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου αλλά και για την εμφάνιση του Εζεκίελ Πόνσε παρουσιάστηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις στη κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το πού οφείλεται η νίκη;
«Eπιμείναμε στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Σε άλλα ματς δεν κάναμε φάσεις γκολ. Σήμερα το κάναμε. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο».
Για το χατ τρικ του Πόνσε;
«Την εμπιστοσύνη από τη δική μου την πλευρά την είχε πάντα. Όπως κάθε παίκτης που προπονώ. Δεν πρέπει να υποτιμάμε τους παίκτες. Κάποιες φορές θα «ξυπνήσουν». Μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι. Αυτή η εμμονή για την απόλυτη επιτυχία «σκοτώνει» τον κόσμο. Ειμαι προπονητής, εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου γιατί τους βλέπω καθημερινά και τους προπονώ. Είμαι χαρούμενος για τον Πόνσε»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement