
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα (05/12, 19:45, EHF TV) την παρουσία της στο φετινό EHF European League με στόχο να έχει… θετική απόχρωση.
Οι Μάγκες τα έπαιξαν… όλα για όλα κόντρα στην Γκόρνικ στο «Olympic Hall», μη καταφέρνοντας τη νίκη που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης.
Έτσι, η 6η αγωνιστική του EHF European League θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για την ΑΕΚ, έχοντας όμως ως στόχο να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη.
Απέναντι στην Κρίενς θα τεθούν οι Κιτρινόμαυροι, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Ελβετία για την αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας.
Η βαθμολογία του ομίλου της ΑΕΚ:

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δύο ηχηρές απουσίες θα έχει (ξανά) η Ένωση. Ο λόγος για τους Τάσο Παπαδιονυσίου και Βύρωνα Παπαδόπουλο.
Οι δύο Έλληνες διεθνείς της ΑΕΚ ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση.
Από την άλλη, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Ντράγκαν Τζούκιτς, ο οποίος έχει τονίσει στους Κιτρινόμαυρους τί περιμένει από εκείνους, σε ένα ματς που βαθμολογικά δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά μπορεί να προσφέρει πράγματα στην ΑΕΚ.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το επίσημο κανάλι της διοργανώτριας αρχής «EHF TV».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement