20.11
22:35

Πιθανόν από το ματς με την Μαρσέιγ το χτύπημα του Λιβάι

AEK1924.gr team
Advertisement

Το πρόβλημα του Λιβάι Γκαρσία δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τους δύο μυϊκούς τραυματισμούς που είχε πρόσφατα, αλλά οι ενοχλήσεις προέρχονται από ένα χτύπημα που είχε αποκομίσει στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στους κοιλιακούς.

Αγωνία και αναμονή για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία υπάρχει στην ΑΕΚ μετά την ειδοποίηση του 26χρονου φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ότι επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο από την Εθνική του ομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη λόγω ενοχλήσεων.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τον Λιβάι να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης προκειμένου να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με την κατάστασή του, τη στιγμή που από την Εθνική ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, σύμφωνα και με τον γιατρό, κάνουν λόγο για ενοχλήσεις που εντοπίζονται στους κοιλιακούς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Εθνική του ομάδα, ο Λιβάι είχε έναν μώλωπα πάνω αριστερά από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Πράγματι οι ενοχλήσεις αφορούν γύρω από το συγκεκριμένο σημείο από ένα χτύπημα που είχε υποστεί νωρίς στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα στην OPAP Arena.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο πρόβλημα του Λιβάι Γκαρσία που τον αναγκάζει να επιστρέψει νωρίτερα στην Αθήνα για εξετάσεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτε σημείο από τους δύο συνεχόμενους μυϊκούς τραυματισμούς που τον είχαν ταλαιπωρήσει πρόσφατα.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ για να έχουν μια ακριβή εικόνα σχετικά με τις ενοχλήσεις που έχει ο Λιβάι στο συγκεκριμένο σημείο θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί στην Αθήνα. Είναι σαφές ότι πριν βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του δεν μπορεί να ειπωθεί το οτιδήποτε με ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement