13.11
22:05

Πιθανή δίωξη σε όσους παρακολουθούσαν το κανάλι του 42χρονου στο Κερατσίνι

AEK1924.gr team
Πιθανή δίωξη σε όσους παρακολουθούσαν το κανάλι του 42χρονου στο Κερατσίνι
Advertisement

Γνώριμος των αρχών είναι ο 42χρονος που συνελήφθη στο Κερατσίνι, επειδή βασάνιζε σε ζωντανή μετάδοση άτομα με αναπηρία, ενώ διατηρούσε σχετικό κανάλι, όπου πλήθος κόσμου πλήρωνε αδρά για να βλέπει τις συγκεκριμένες πράξεις.

Η υπόθεση με τον 42χρονο youtuber στο Κερατσίνι και τον βασανισμό, σε ζωντανή μετάδοση, δύο ΑμεΑ, φαίνεται πως δεν κλείνει με τη σύλληψή του.

Το ενδεχόμενο να ασκηθούν διώξεις και σε άλλα πρόσωπα εξετάζουν οι εισαγγελικές Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση με τους βασανισμούς ΑμΕΑ σε ζωντανή σύνδεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές εξετάζουν τα ενδεχόμενο να βάλουν στο μικροσκόπιό τους ακόμα και τους χρήστες του καναλιού που πλήρωναν για να πραγματοποιηθούν οι άρρωστες ορέξεις τους.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσφέρονταν να δώσουν μέχρι και 1.000 ευρώ για να γίνει ευθανασία ενός εκ των δύο θυμάτων.

Ο λογαριασμός που διατηρεί στο youtube ο φερόμενος ως δράστης αλλά και το επίμαχο πολύωρο υλικό, παραμένει ακόμα και σήμερα στον διαδικτυακό αέρα, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου να κατέβει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->