Θέμα στο εξωτερικό έγινε η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άγιαξ, με το «ESPN» να κάνει σχετική αναφορά.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα (16/10) την Ολλανδία, ένα ματς που θα πραγματοποιηθεί στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά».
Εκεί που προ λίγων ημερών, η ΑΕΚ φιλοξένησε τον Άγιαξ, με τον κόσμο της Ένωσης να δημιουργεί μία «καυτή» ατμόσφαιρα, η οποία έγινε θέμα στο πρόγραμμα Voetbalpraat του ESPN.
Ένας ποδοσφαιρικός αναλυτικής στην Ολλανδία, μίλησε για το Ελλάδα – Ολλανδία και αναφέρθηκε στο… «καζάνι της μάγισσας» όπως χαρακτήρισε το γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφειας.
Η αναφορά του στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά»:
«Το να παίζεις στην Ελλάδα δεν είναι πραγματικά εύκολο. Ο Άγιαξ το βίωσε πρόσφατα κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου οι οπαδοί της δημιούργησαν ένα… καζάνι μάγισσας! Η Ολλανδία θα παίξει σε ένα μικρό γήπεδο που οι Έλληνες θα κάθονται από πάνω τους! Οι Έλληνες βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως μία εξαιρετική ευκαιρία τους να φτάσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα είναι ανταγωνιστικό το παιχνίδι σαν ξυράφι».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement