14.8
09:50

Αλμέιδα: «Θα παίξουμε για την ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη»

AEK1924.gr team
Αλμέιδα: «Θα παίξουμε για την ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη»

Το σχόλιο της αναχώρησης πραγματοποίησε ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ κατά την αναχώρησή του από το «Ελ. Βενιζέλος».

Μετρά αντίστροφα η ΑΕΚ για την πρώτη «μάχη» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία θα διεξαχθεί υπό την βαριά σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Η UEFA σφυρίζει αδιάφορα, ο κροατικός σύλλογος δεν τιμωρήθηκε και η αποστολή της Ένωσης – ως όφειλε – ταξιδεύει για Ζάγκρεμπ, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα πραγματοποίησε το πρώτο σχόλιο της αναχώρησης στην κάμερα του «ANT1». Όταν ρωτήθηκε για την αυριανή (15/08) αναμέτρηση ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε κατηγορηματικά: «Πάντα είμαστε έτοιμοι».

Δεν θα μπορούσε όμως να μην δώσει το σύνθημα της αναμέτρησης, αυτό που ΑΠΑΝΤΕΣ – εντός και εκτός ΑΕΚ – περίμεναν να ακούσουν από τα χείλη του ανθρώπου που διδάσκει ήθος από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στην Ελλάδα.

Το σχόλιο του Αλμέιδα:

«Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσαφαίρου και ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Επομένως αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα.

Οπότε εμείς θα πάμε να παίξουμε για την ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη που δολοφονήθηκε.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement