12.7
17:39

Τίποτα «τελειωμένο» με την ΑΕΚ της Καρδιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Παρά τα μυθεύματα και την τρομολαγνεία που προσπαθούν να σπείρουν, στις 31 Ιουλίου θα φανεί το μέλλον του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της Ένωσης.

Απίστευτα τα όσα δημοσιεύθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα γύρω από τις ενέργειες των ιθυνόντων του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Δημοσιεύματα δίχως σφαιρική πληροφόρηση, με στόχο να… τελειώσουν μία ώρα νωρίτερα την ΑΕΚ από την ερχόμενη Volley League, παρά το deadline έως την 31η του Ιούλη.

Βιάζονται να τελεσιδικήσουν καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ δύσκολες να ολοκληρωθούν με happy-end, αλλά γίνεται προσπάθεια ώστε να υπάρξει λύση, έστω και τελευταία στιγμή.

Όπως είχατε διαβάσει στο ΑΕΚ1924, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν -μέσω διακανονισμών και πληρωμών- να διευθετήσουν τα «ανοιχτά» ζητήματα ώστε η ομάδα να πάρει έγκριση για να συμμετάσχει στην Volley League.

Εκεί που αξίζει να βρίσκεται ένα σωματείο της δυναμικής της ΑΕΚ, με την ιστορία που φέρει και τον κόσμο που έχει σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση είναι στις 31 Ιουλίου και τότε θα υπάρξουν αποφάσεις και εξελίξεις που θα μπορούν με σιγουριά να διατυπωθούν.

Μέχρι τότε, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δίνουν «μάχη» με τον χρόνο και με τους… αμείληκτους -όχι όλοι- πρώην αθλητές και προπονητές της, ώστε να βρεθεί λύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement