06.7
18:28

Βόλεϊ Ανδρών: Ελπίζει η ΑΕΚ σε happy-end για Volley League

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ πως η ομάδα ανδρών θα καταφέρει να πάρει την έγκριση της ΕΣΑΠ για την Volley League.

Στις 31 Ιουλίου τα νεότερα για την παρουσία της ΑΕΚ στην Volley League, καθώς τότε ορίστηκε η επόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ.

Ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ ΑΕΚ ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος ενημέρωσε την Γ.Σ. για τις μέχρι τώρα ενέργειες του τμήματος.

Υπάρχει ένα πλάνο για να μπορέσει η ομάδα να βγει από την δύσκολη θέση, το οποίο και παρουσιάστηκε, περιλαμβάνοντας διακανονισμούς και ρυθμίσεις χρεών σε παράγοντες και αθλητές.

Μάλιστα, το ΑΕΚ1924 αποκάλυψε τα πρώτα προφορικά deal που έχει καταφέρει να «κλείσει» η ομάδα με ορίζοντα Volley League, με τα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων ήδη να έχουν σχηματιστεί σε μεγάλο βαθμό.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι ιθύνοντες θα καταλάβουν την πολύ δύσκολη θέση της ΑΕΚ και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και θα υπάρξει στο τέλος… happy-end.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, με όλους τους αρμόδιους των τελικών αποφάσεων να παρουσιάζονται διστακτικοί ως προς τις δεσμεύσεις της ΑΕΚ.

Ωστόσο, το εγχείρημα είναι μεγάλο, η προσπάθεια των υπευθύνων ακόμα μεγαλύτερη και στόχος όλων να επιστρέψει και με την βούλα η ΑΕΚ στην Α1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement