Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Έλληανας πορτιέρο για τα όσα βρήκε στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, μετά το πέρασμά του από την Σέριφ.
Χαρούμενος που επέστρεψε στα κιτρινόμαυρα, δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας ΑΕΚ – ΟΠΑΠ.
Αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε, ενώ χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον Στάνκοβιτς και τους υπόλοιπους πορτιέρο «πολύ καλή».
Οι δηλώσεις του Αθανασιάδη:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε με τον ΟΠΑΠ και ελπίζω να έχουμε μια καλή συνέχεια. Όσον φορά στο προσωπικό επίπεδο, για εμένα που επέστρεψα μετά την περσινή απουσία βλέπω ότι υπάρχει πλέον οικογένεια στην ΑΕΚ, υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Για αυτό και η πορεία της ομάδας και η δική μου είναι θετική».
Για την συνεργασία του με τον Στάνκοβιτς: «Εχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Τσίτσαν και με τα άλλα παιδιά. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και καλό κλίμα, είναι κάτι που βγάζουμε και στο γήπεδο. Το γήπεδο βοηθάει πάρα πολύ, πλέον παίζουμε σπίτι μας»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement