
Οι δάδες μνήμης άναψαν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, σε δοκιμαστική μορφή, καθώς αναμένεται στα εγκαίνια να ανάψουν και να μην ξανά σβήσουν ποτέ.
Μετράμε ώρες πλέον για τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena και όπως είναι φυσικό, προχωρούν στο γήπεδο σε τελικά δοκιμαστικά, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την αυριανή μεγάλη γιορτή.
Ένα απ’ αυτά τα δοκιμαστικά ήταν και το να ανάψουν τις δάδες μνήμης, για όσους έφυγαν και δεν πρόλαβαν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά βέβαια έχει και την σημασία μνήμης, των ψυχών που χάθηκαν στον ξεριζωμό.
Το σημερινό άναμμα ήταν δοκιμαστικό, με το επίσημο να γίνεται αύριο κάποια στιγμή μέσα στην φαντασμαγορική γιορτή, με τις δάδες απ’ εκεί και έπειτα, να μην ξανά σβήνουν ποτέ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement