
Απευθείας στην πρώτη προπόνηση θα εμφανιστεί ο 27χρονος Σέρβος, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις εργομετρικές του μετρήσεις.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έδωσε… ραντεβού στην «πρώτη».
Απευθείας και δίχως να βρίσκεται στο σημερινό ή αυριανό (2-3/07) γκρουπ εργομετρικών εξετάσεων, ο Σέρβος θα μπει κατευθείαν στις προπονήσεις.
Ο λόγος είναι πως ο «Γκάτσι» πέρασε ήδη όσα απαιτούνταν για να είναι πανέτοιμος να ριχτεί στην δουλειά, κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης των διαδικαστικών για το deal και την μεταγραφή του στην Ένωση.
Ο Μαροκινός, το μέλλον του οποίου είναι αβέβαιο στην ΑΕΚ, ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα τις εβδομάδας. Διαβάστε την συνέχεια, ΕΔΩ!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO