
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με ένα πανό που σηκώθηκε στην Τούμπα στον αγώνα με την Μίντιλαντ και το οποίο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.
“Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.
Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων” αναφέρει σε αυτήν η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement