27.1
18:56

Επιμένει για Μπαλάντα η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πιέζει την Κλαμπ Μπρίζ ώστε να ενδώσει και να πει το πολυπόθητο «ναι», ώστε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο 29χρονος Κολομβιανός.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «τέλος» στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με την ΑΕΚ να δίνει την δική της μάχη.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΑΕΚ1924, Κονέ και Παπαδημητρίου επιστρέφουν από το εξωτερικό, έχοντας ολοκληρώσεις τις επαφές τους.

Επομένως, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις σχετικά με τα μεταγραφικά της Ένωσης, το ενδιαφέρον των οποίων επικεντρώνεται στην υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον βελγικό σύλλογο με στόχο να αποκτήσει τον 29χρονο χαφ ως δανεικό, με δυνατότητα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι πιθανότητες να πει το «ναι» η Μπρίζ δεν είναι με το μέρος των Κιτρινόμαυρων, όμως ο χρόνος που κυλά αντίστροφα δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας.

Η Ένωση «παίζει» με τον χρόνο, ελπίζοντας να φτάσει στο σημείο ο βελγικός σύλλογος να αφήσει τον Μπαλάντα να αποχωρήσει, με τους όρους της ΑΕΚ.

Μία τακτική που – όπως έγραψε σήμερα (27/01) το ΑΕΚ1924 – πρόκειται για παιχνίδι με την φωτιά, που είτε θα βγει θριαμβεύτρια, είτε… καμένη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement