27.1
15:06

Επιστρέφουν από το εξωτερικό Κονέ και Παπαδημητρίου

AEK1924.gr team
Advertisement

Κονέ και Παπαδημητρίου επιστρέφουν από ταξίδι στο εξωτερικό στο οποίο ήρθαν σε επαφή με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για την Ένωση.

Δεν χρειάζεται να γίνει εκ νέου αναφορά στην κωλυσιεργία που έχει υπάρξει από την ΑΕΚ για την ενίσχυση της ομάδας. Ο χαφ με αμυντικά χαρακτηριστικά που ζητά το αγωνιστικό πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη αλλά και οι ανάγκες της ομάδας, δεν έχει αφιχθεί.

Σίγουρα ο στόχος να κάνει ο νεοαποκτηθέντας παίκτης… ποδαρικό την 1η Ιανουαρίου στα Σπάτα, έμοιαζε εξ’ αρχής ουτοπικός. Όμως, οι 72ώρες που απομένουν για το «τέλος» των μεταγραφών, δείχνει με θηλιά στον λαιμό. 

Παρά το ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ χαμήλωναν την ανάγκη μεταγραφής και την σχετική κινητικότητα των στελεχών της επί του θέματος, ο αγωνιστικός χώρος έδειχνε πόσο επιβεβλημένη είναι η ενίσχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρέθηκαν σε αποστολή εκτός συνόρων κι αναμένονται εξελίξεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το δίδυμο που επιμελείται τις μεταγραφικές υποθέσεις της Ένωσης πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα (27/10) από το ταξίδι στο εξωτερικό.

Αύριο, αλλά ενδεχομένως και από σήμερα το βράδυ θα υπάρχουν εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα με τα οποία συζήτησαν οι δύο άνδρες δια ζώσης και μένει να φανεί αν θα καρποφορήσει κάποια από τις περιπτώσεις που δουλεύτηκαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement