Οι επιστροφές των παικτών που απουσίασαν από το ματς της Τετάρτης -και όχι μόνο- αναμένεται να προσθέσουν σημαντικές λύσεις στο μπλοκάκι του Αργύρη Γιαννίκη.
Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή (23/01, 17:15).
Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε στην χθεσινή προπόνηση τους Άμραμπατ, Αραούχο, Σάκχοφ και Λάτσι να προπονούνται ατομικά, όμως οι πρώτοι δύο αναμένεται να ανεβάσουν στροφές στην πρωινή συνάντηση στα Σπάτα.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην οποία ο Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με τα δεδομένα τώρα να είναι πιο θετικά, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό τιμ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση.
Από την άλλη ο Αμραμπάτ ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του στην κνήμη, μετά το σκληρό μαρκάρισμα που έμεινε ατιμώρητο στο ματς με τον Παναιτωλικό και είναι έτοιμος προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Αυτές οι δύο επιθετικές λύσεις σε συνδυασμό με την επιστροφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας αναμένεται να δώσουν πνοή στην Ένωση.
Ο Αυστριακός κίπερ, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας, βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς εδώ και αρκετές μέρες και η επιστροφή του αναμένεται στο παιχνίδι του Περιστερίου.
Έτσι, ο 41χρονος τεχνικός θα έχει στα χέρια του τρία πολύ σημαντικά γρανάζια στην κιτρινόμαυρη μηχανή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement