Μεγάλα τα παράπονα της ΑΕΚ για την διαιτησία των δυο Γερμανών διαιτητών, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας να δηλώνει πως η σημερινή (07/12) διαιτησία εκθέτει τον θεσμό.
Η ΑΕΚ εμφανίστηκε βελτιωμένη κόντρα στην ελβετική Καντέτεν, όμως κάποια «κενά» σημεία στο παιχνίδι της και η διαιτησία, την οδήγησαν σε ήττα.
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έντονα παράπονα από τους γερμανούς διαιτητές, Φαμπιάν Μπάουμγκαρντ και Σάσα Γουάιλντ, με τον Σταμάτη Παπασταμάτη να τα εκφράζει δημοσίως.
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε για κλοπή εναντίων της Ένωσης και τόνισε πως οι Μάγκες δεν είχαν 7 αντιπάλους, αλλά 9 συμπεριλαμβανομένου και του διαιτητικού διδύμου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η ΑΕΚ έπαιξε απέναντι σε 9 αντιπάλους. Είχαμε τη χειρότερη δυνατή διαιτησία. Έγινε κλοπή από την ΑΕΚ. Μας υποχρεωσαν να χάσουμε το παιχνίδι. Σε όλο το ματς, παίζαμε απέναντι σε 9 και όχι σε 7 παίκτες. Αυτή η διαιτησία εκθέτει το θεσμό».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement