Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς τέθηκαν εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δύο οι απουσίες για την ΑΕΚ εν όψει Ολυμπιακού (21/11, 19:30).
Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, δεν ανέβασε ρυθμούς για να μην επιβαρύνει την κατάσταση του και μοιραία έμεινε εκτός δράσης.
Απρόοπτο με τον Τάνκοβιτς, καθώς ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα πάντως ο Σουηδός θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής.
Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Αύριο το πρωί (11.00) η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement