30.10
10:40

Στο club της ORIGINAL Ρόδου οι Ατματσίδης, Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς

AEK1924.gr team
Στο club της ORIGINAL Ρόδου οι Ατματσίδης, Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς

Η ΑΕΚ Β’ βρίσκεται στη Ρόδο για το ματς με τον Διαγόρα και αντιπροσωπεία της ομάδας, με πρώτο τον Ηλία Ατματσίδη, επισκέφτηκαν το club της ORIGINAL του νησιού.

Με αφορμή το ταξίδι της ΑΕΚ Β’ στη Ρόδο, ο γενικός αρχηγός της ομάας, Ηλίας Ατματσίδης και οι ποδοσφαιριστές, Ζίγκα Λάτσι και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, που έχουν καταγράψει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, επισκέφτηκαν το club της ORIGIANL του νησιού.

Οι τρεις τους, αποθεώθηκαν απ’ τους φίλους της ομάδας, που φωτογραφήθηκαν μαζί τους, υπέγραψαν αυτόγραφα και χάρισαν οι ίδιοι μια φανέλα της ομάδας, με όλες τις υπογραφές των παικτών.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τόνισαν ότι θα στηρίξουν την ομάδα, σ’ αυτό και σε όλα τα παιχνίδια, ζητώντας τη νίκη επί του Διαγόρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->