30.10
09:14

«Ντεμπουτάρει» η ΑΕΚ Β’ στην Ρόδο

AEK1924.gr team
«Ντεμπουτάρει» η ΑΕΚ Β’ στην Ρόδο

Τα αποκαλυπτήρια της Β’ κιτρινόμαυρης ομάδας είναι γεγονός. Η Super League 2 ξεκινά και βρίσκει την ΑΕΚ στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει σήμερα (30/10, 15:00) τον τοπικό Διαγόρα.

Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον σύλλογο της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις Β’ ομάδες να κάνουν… ντεμπούτο.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκεται στην Ρόδο – στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος – για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα.

Έτσι, ο στόχος είναι μόνο η νίκη και να «ανοίξει» την αυλαία με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ Β’ στην Super League 2, σε ένα Πρωτάθλημα που συμμετέχουν και οι αντίστοιχες ομάδες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, μέσα στους οποίους βρίσκεται (και) ο Ζίγκα Λάτσι.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι: Αγγελόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Λάτσι, Ραντόνια, Σταμούλης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ, Γεωργέας, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement