19.10
23:20

Μουσαμάδες στην οροφή του γηπέδου στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε μία λύση ανάγκης προχώρησαν οι υπεύθυνοι για την κάλυψη της τρύπιας οροφής του κλειστού γηπέδου της ΑΕΚ, τοποθετώντας… μουσαμάδες για να αποτρέψουν την είσοδο της βροχής στο παρκέ.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η οροφή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, κάτι που δεν βαραίνει την ίδια την ομάδα, αλλά τους αρμόδιους που της το παρέδωσαν.

Τα προβλήματα με την είσοδο νερών από τις προ-ημερών μεγάλες βροχές, ήταν γνωστά και έτσι επιστρατεύτηκαν μουσαμάδες για να «καλύψουν» τις ανορθογραφίες της οροφής.

Έτσι, την ώρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Τρεβίζο έγιναν αντιληπτοί οι τεράστιοι μουσαμάδες που είχαν τοποθετηθεί στην οροφή, πάνω από το παρκέ του γηπέδου, υπό τον φόβο νέας βροχής.

Το θέαμα δεν μπορούσε να μην γίνει αντικείμενο συζήτησης, τόσο από τους παρευρισκόμενους οπαδούς της ομάδας, όσο και από τους ίδιους τους ανθρώπους της Βασίλισσας.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, πολλά σημεία του παρκέ είχαν γεμίσει νερά, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις της ομάδας να πραγματοποιούνται μετ’ εμποδίων.

Δείτε τους… μουσαμάδες της οροφής:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement