Οι επιστροφές των Σιμάνσκι και Αμραμπάτ φέρνουν χαμόγελα στα Σπάτα και ιδιαίτερα στον Γιαννίκη.
Ο Αργύρης Γιαννίκης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, γνωρίζοντας τους παίκτες του, ελλείψει των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις με τις χώρες τους.
Για τον Ελληνογερμανό είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει πίστωση χρόνου, με άμεσα αποτελέσματα ακόμα και με «μισό μηδέν», αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο (17/10).
Οι Περιστεριώτες μπορεί να βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο πρόκειται για μια ομάδα που παραδοσιακά «κόβει» βαθμούς από την Ένωση και στην προκειμένη περίπτωση «καίγονται» για το τρίποντο.
Του «λύνουν» τα χέρια οι επιστροφές
Όσον αφορά την διαχείριση του αγώνα, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σιμάνσκι και Αμραμπάτ κανονικά για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Ο Πολωνός χαφ επέστρεψε νωρίτερα από το προβλεπόμενο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν είναι κάτι σοβαρό και πως είναι έτοιμος για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Από την άλλη, ο Νόρντιν Αμραμπάτ εκμεταλλεύτηκε την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ξεπερνώντας πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και βαδίζει πλέον για την επιστροφή του.
Το κενό του Μαροκινού ήταν εμφανές στις αναμετρήσεις που έλειψε, ιδίως στην Τούμπα και η επιστροφή του φέρνει χαμόγελα στην Ένωση και ιδίως στον Γιαννίκη.
Από την άλλη, ο Σιμάνσκι μπορεί να μην τέθηκε εκτός από κάποια αναμέτρηση των Κιτρινόμαυρων, ωστόσο η ενδεχόμενη απουσία του θα δυσκόλευε τα πράγματα για τον 41χρονο coach.
Αντίθετα, τα νέα είναι ευχάριστα και ταυτόχρονα «λύνουν» τα χέρια του Αργύρη Γιαννίκη, στο ντεμπούτο του στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement