02.10
17:56

Δέδας: «Η χρονιά είναι μεταβατική για την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Δέδας: «Η χρονιά είναι μεταβατική για την ΑΕΚ»
Advertisement

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για την πρεμιέρα της Βασίλισσας στην Basket Legue, κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της σεζόν. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα της Basket League:

«Καταρχήν να πω, ότι είναι θετικό, ότι ξεκινά το Πρωτάθλημα σε καθεστώς σχετικής κανονικότητας, με κόσμο στα γήπεδα.

Από κει και πέρα, όπως έχω ξαναπεί η χρονιά αυτή για την ΑΕΚ είναι μεταβατική. Η εκκίνηση πραγματοποιείται από μία διαφορετική αφετηρία σε σχέση με τα προηγούμενα έξι χρόνια. Θέλουμε να είμαστε όμως ανταγωνιστικοί. Είμαστε η ΑΕΚ. Πρέπει να διεκδικούμε τα υψηλότερα. Θα δοκιμάζουμε τις αντοχές μας σε κάθε περίπτωση. Δεν ξεκινάμε το Πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Τα απρόοπτα είναι μέσα στο παιχνίδι. Προχωράμε.

Θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους, προπονητές, αθλητές, στελέχη, όλων των ομάδων, και να έχουμε μια καλή σεζόν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->