Ο 22χρονος Γαλλοτυνήσιος επιθετικός Γιάννης Αμούρ, ερχόμενος από τη Μονπελιέ, έπεισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β’ στην Πορταριά και υπογράφει για δύο χρόνια.
Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορταριά.
Εδώ και μέρες δοκιμαζόταν με τους “κιτρινόμαυρους” ο 22χρονος Γαλλοτυνήσιος επιθετικός, Γιάνις Αμούρ, παιδί της Μονπελιέ, ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας.
Ο νεαρός άσος έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα και αποφασίστηκε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”, όπως επιβεβαιώνουν και στην πατρίδα του.
Yannis ammour, en fin de contrat avec Montpellier, va signer deux ans à l’AEK Athènes #Mercato #RMCLive
— Loïc Tanzi (@Tanziloic) August 31, 2021
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement