22.8
12:43

Θεραπεία ο Αλμπάνης

Κώστας Κοσικίδης
Θεραπεία ο Αλμπάνης

Ο Έλληνας εξτρεμ ακολούθησε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Με πρόβλημα αποχώρησε απ’ το φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία, αλλά θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, για να φανεί τι ακριβώς έχει υποστεί και ο χρόνος απουσίας του.

Απ’ την άλλη θεραπεία ακολούθησαν και οι Λιβάι Γκαρσία, Εχσάν Χατζισαφί, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έκαναν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προπονήθηκαν κανονικά, ενώ αύριο θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν λίγες ανάσες με το ρεπό που έχει η ομάδα, επιστρέφοντας στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης στις 19:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement