Μια ομάδα της Β’ Ολλανδίας χτύπησε την πρόταση της ΑΕΚ και κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Χρήστου Γιούση. Εξετάζεται απ’ τους Κιτρινόμαυρους.
Ο Χρήστος Γιούσης τα τελευταία χρόνια παραχωρήθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή και τον Πλατανιά, θέλοντας μέσα απ’ τις συγκεκριμένες ομάδες να βρεθεί η ευκαιρία που θα του άνοιγε την πόρτα της ΑΕΚ.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά ο παίκτης δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την ομάδα και μάλιστα την εφετινή σεζόν, προοριζόταν για την ΑΕΚ Β’.
Όμως, αυτό είναι πολύ πιθανό να μην συμβεί, καθώς ομάδα της Β’ Ολλανδίας, χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ και έκανε μια πρώτη κρούση για την απόκτηση του διεθνή με την Ελπίδων Έλληνα χαφ.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει απ’ τους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς είναι αρκετά σοβαρή και σημαντική και παρότι δεν καιγόντουσαν για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, θέλοντας να τον έχουν στο ενεργητικό της ΑΕΚ Β’, τώρα μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις.
Οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν σοβαρά την πρόταση και σε περίπτωση που και ο ίδιος ο παίκτης θελήσει την μετακόμιση του στην Ολλανδία, τότε είναι πολύ πιθανό να την αποδεχτούν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement