Ο νεαρός επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στην ολλανδική ομάδα απ’ την ΑΕΚ.
Την απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αποφάσισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον Ευθύμη Χριστόπουλο.
Ο Έλληνας επιθετικός μετά την συγκεκριμένη απόφαση, δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά θα αναχωρήσει κι’ αυτός για Ολλανδία, ώστε να συζητήσει με την ολλανδική, Ντόρντρεχτ.
Η Ένωση έχει δώσει το “οκ” και έτσι όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Β’ κατηγορίας της Ολλανδίας η οποία τερμάτισε την περασμένη σεζόν τελευταία στη βαθμολογία, αλλά δεν υποβιβάστηκε, έχοντας μαζέψει σε 38 αγώνες 27 βαθμούς με 36-97 γκολ.
Θυμίζουμε, ότι στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε πέρυσι ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος και είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, να δουλέψουν απερίσπαστοι και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement