O 33χρονος Έλληνας στόπερ βρίσκεται στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως η συμφωνία με την ΑΕΚ περνά στο τελικό στάδιο των υπογραφών και των ανακοινώσεων.
Παρά το γεγονός πως η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλας, κάτι οριστικό και επίσημο δεν έχει υπάρξει.
Τα τελευταία 24ωρα, μεταγραφικά επικρατεί σιγή ιχθύος στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με την κατάσταση να μοιάζει στάσιμη.
Από χθες (19/06), προέκυψαν ουσιαστικές εξελίξεις τόσο στο θέμα του Ολιβιέ Εντσάμ – μένοντας εκτός πρώτης προπόνησης με την Σέλτικ – όσο και στο θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα.
Ο 33χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός αφίχθη στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις διακοπές του στα νησιά. Έτσι, ο δρόμος για την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους του deal, έχει πλέον ανοίξει.
Είναι θέμα χρόνου η γνωστοποίηση της συμφωνίας ΑΕΚ – Τζαβέλλα, με επίσημο τρόπο, έτσι ώστε να ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.
Η απουσία του Εντσάμ από την πρώτη προπόνηση της Σκωτσέζικης ομάδας ήρθε να φουντώσει τις φήμες, ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μην συνεχίσει στα «πράσινα», με το ενδεχόμενο του πρόωρου διαζυγίου να είναι πολύ πιθανό.
Από την πλευρά της, η Ένωση τηρεί σιγή ιχθύος, παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει τον Γάλλο να μείνει ελεύθερος, ούτως ώστε να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement