14.6
09:35

Παιχνίδια τακτικής η Λας Πάλμας, σιγή ιχθύος η ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ομάδα των Κανάριων Νησιών ξεκίνησε τα παιχνίδια τακτικής όσον αφορά το θέμα του Σέρχιο Αραούχο, αλλά η ΑΕΚ παραμένει σε στάση αναμονής και κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον παίκτη.

Μετά απ’ την έντονη κινητικότητα που υπήρξε τις προηγούμενες εβδομάδες, μεταξύ της ΑΕΚ, του Σέρχιο Αραούχο και την Λας Πάλμας, η τελευταία θέλησε να ξεκινήσει τώρα τα παιχνίδια τακτικής  μέσω των Μέσων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της.

Συγκεκριμένα, από χθες το μεσημέρι κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στα Κανάρια Νησιά, που ανέφερε ότι η Λας Πάλμας δεν θα παραχωρήσει τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, καθώς τον χρειάζονται για να επιτύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος απ’ την άνοδο της ομάδας στην La Liga.

Κάτι τέτοιο φυσικά, δεν έχει και αρκετή βάση, καθώς τα δεδομένα το προηγούμενο διάστημα ήταν εντελώς διαφορετικά και όλα συνηγορούσαν για αποχώρηση του Αραούχο, έχοντας μπει στην βιτρίνα της Λας Πάλμας.

Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο ο Αργεντινός επιθετικός γνωρίζοντας ότι η ομάδα του, θέλει να “ξεφορτωθεί” το μεγάλο του συμβόλαιο και έχοντας ο ίδιος την επιθυμία να επιστρέψει στην ΑΕΚ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας των Κανάριων Νησιών, για να πιέσει τις καταστάσεις, ώστε να μεταγραφεί στην Ένωση.

Τώρα από που προκύπτει η αλλαγή πλεύσης της Λας Πάλμας στο θέμα του Αραούχο, παραμένει άγνωστο, με το πιθανότερο σενάριο να είναι απ’ τα πολλά παιχνίδια τακτικής που προχωράει ο Ραμίρεθ, θέλοντας να πιέσει την ενδιαφερόμενη ομάδα για τον παίκτη.

Η στάση της ΑΕΚ

Απ’ την δική της πλευρά, η ΑΕΚ κρατάει σιγή ιχθύος και χαμηλά την μπάλα, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αραούχο και περιμένει να δει την στάση που θα κρατήσει η Λας Πάλμας, μετά απ’ την συνάντηση του Αργεντινού επιθετικού με τον Ραμίρεθ, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει στη νέα βελτιωμένη πρόταση της.

Στην Ένωση γνώριζαν ότι θα προχωρούσε σε παιχνίδια τακτικής η Λας Πάλμας και δεν εξεπλάγην, ξέροντας ότι κι’ αυτά είναι μέσα στο μεταγραφικό τους παιχνίδι, γνωρίζοντας επίσης ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται εύκολη υπόθεση η μεταγραφή του Αραούχο, όταν διαπραγματευτή της είναι ο Ραμίρεθ.

Γι’ αυτό τον λόγο κρατούν χαμηλά την μπάλα και δουλεύουν όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα την υπόθεση, έχοντας πάντα στο πλευρό τους, τον Σέρχιο Αραούχο με τον οποίο έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Advertisement