13.6
14:38

«Όσα όνειρα κι αν τρέφουν στην Ελλάδα για Αραούχο, η πραγματικότητα είναι αντίθετη»

AEK1924.gr team
Advertisement

Νέο δημοσίευμα έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση του Αραούχο αναφέροντας μεταξύ άλλως πως ο Αργεντινός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ένωση, πιέζοντας με όποιο τρόπο μπορεί τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ με στόχο να τον αποδεσμεύσει και να μεταβεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα μέσα που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας αναφέρεται πως δεν τίθεται θέμα ΑΕΚ-Αραούχο επισημαίνοντας πως ο Αργεντινός θα συνεχίσει στην ομάδα των Κανάριων Νησιών με στόχο να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα το «canarias7», αναφέρει πως: «Όσα όνειρα κι αν τρέφουν στην Ελλάδα για την επιστροφή για τον Αραούχο, η πραγματικότητα είναι η αντίθετη και θα συνεχίσει να είναι η επιθετική ναυαρχίδα της Λας Πάλμας. Ο Αραούχο θα τερματίσει το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας, εκεί που νιώθει σημαντικός και ασφαλής και εκεί που το πεπρωμένο του είναι να την ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία ξανά».

Advertisement