11.6
17:28

Στην λίστα της ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που… αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης, είναι ο 29χρονος διεθνής της Λοκομοτίβα. Καμία απόφαση και καμία εξέλιξη, που όμως υπάρχει στην λίστα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται στην Ελλάδα – όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί το ΑΕΚ1924 – με στόχο να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Η Ένωση με αυτό τον τρόπο «κλείνει» τις αλλαγές στα στόπερ, έχοντας ανακοινώσει σήμερα (11/06) τον Γεράσιμο Μήτογλου. Ωστόσο, παράθυρο για νέες αφίξεις υπάρχει.

Με βάσει την προετοιμασία και τυχόν προτάσεις που φτάσουν από το εξωτερικό, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κινηθεί για ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό μέχρι το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Στην σχετική λίστα βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν σχηματίσει άριστη εικόνα για τον ίδιο. Είχε μία γεμάτη σεζόν με την Λοκομοτίβα (24 συμμετοχές / 2 γκολ) και οι εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδος, μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ το όνομα του 29χρονου διεθνή έχει… πέσει στο τραπέζι, ωστόσο δεν έχει παρθεί κάποια σχετική απόφαση. Ένας λόγους της στασιμότητας είναι και το βεβαρυμμένο ιστορικό του παίκτη από τραυματισμούς.

Έχοντας ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί – κατά φθίνουσα σειρά εμφανίσεων – στη Σάλκε, στην Λεβερκούζεν, στο Ανόβερο και στην Λειψία.

Δεδομένα η καριέρα του βρίσκεται (ξανά) σε ανοδική τροχιά και για αυτό έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα είναι θολό το τοπίο.

Advertisement