11.6
09:56

«Πάτησε» Ελλάδα ο Τζαβέλας

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα εμφανίζεται ο Έλληνας διεθνής στόπερ, έχοντας έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές. Διετές συμβόλαιο ετοιμάζει η ΑΕΚ.

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας, με σκοπό να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής.

Μία προσθήκη που «κλείνει» ένα σημαντικό κενό στην άμυνα, δεδομένου πως αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερό μπακ. Είναι όμως αρκετό για να «καλύψει» τα κακώς κείμενα της προηγούμενης σεζόν;

Μάλιστα, το γεγονός πως αγωνίζεται με το αριστερό πόδι ως… καλό, σε συνδυασμό με την προσωπικότητα που φέρει, οδήγησαν τους Κιτρινόμαυρους να κινηθούν πιο ζεστά για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ προσφέρει στον Έλληνα στόπερ συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Η μορφή που θα έχει το διετές αυτό συμβόλαιο, θα φανεί από τις ανακοινώσεις, καθώς δεν αποκλείεται κάποιος όρος για ενεργοποίηση ενός ακόμα χρόνου.

Ο Τζαβέλλας – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα από την ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται εξελίξεις να υπάρξουν από σήμερα (11/06).

Έτσι, η άφιξη του 33χρονου προλαβαίνει (χρονικά) αυτή του Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την Ένωση.

Advertisement