Η εφημερίδα Sun, στην σκωτσέζικη έκδοση της αναφέρει πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 1 εκ. ευρώ τον χρόνο στον Ολιβιέ Εντσάμ, ώστε να τον πείσει να φύγει από την Σέλτικ.
Η περίπτωση του Γάλλου άσου έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με την Sun να αναφέρει πως μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του με την Σέλτικ, το οποίο έχει διάρκεια για ακόμη έναν χρόνο αλλά υπάρχει οψιόν στην συμφωνία.
Έτσι όπως αναφέρει το δημοσίευμα της σκωτσέζικης έκδοσης της εφημερίδας, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει το ποσό του 1.000.000 ευρώ ετησίως στον 25χρονο Γάλλο για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. «Η ΑΕΚ γνωρίζει την κατάσταση με το συμβόλαιο του Εντσάμ και είναι διατεθειμένη να τον κάνει δικό της» αναφέρει η Sun.
AEK Athens want Olivier Ntcham as they get ready to offer him Celtic escape routehttps://t.co/mtu0sZ4j4T pic.twitter.com/VYGtA4tAaD
— Scottish Sun Sport (@scotsunsport) June 2, 2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement