14.5
16:07

Στην Ελλάδα και οι δυο τελικοί ΑΕΚ – Ίσταντς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μετά την χθεσινή (13/05) εξέλιξη με την αναβολή του αγώνα της Ένωσης με την σουηδική ομάδα, τα δεδομένα αλλάζουν και σύμφωνα με πληροφορίες ΚΑΙ οι δυο τελικοί θα γίνουν στην Ελλάδα.

Νέα δεδομένα τίθενται στο τραπέζι μεταξύ ΑΕΚ, Ίνσταντς και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Χάντμπολ, μετά την αναβολή του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην σουηδική ομάδα, φρέναρε την τέλεση του πρώτου μεγάλου τελικού του EHF European Cup και το πρόγραμμα θα οριστεί εκ νέου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έστειλε το σχετικό έγγραφο στην ΟΧΕ που αναφέρει πως οι τελικοί του EHF Europen Cup ανάμεσα στην ΑΕΚ και την  Ίσταντς θα γίνουν στις 29 και 30 Μάη.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει επανακαθορισμός των ημερών και να προτιμηθεί η 31η Μαϊου για τον επαναληπτικό τελικο, δίνοντας στις ομάδες μία ημέρα ξεκούρασης μεταξύ των δυο κρίσιμων αναμετρήσεων.

Ακόμα και εκτός Αττικής οι αγώνες

Αυτό που πλέον… καίει τους ανθρώπους της ΑΕΚ που θα κληθούν να φιλοξενήσουν την μεγάλη αυτή διοργάνωση, είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους τελικούς του EHF European Cup.

Εάν η λύση του κλειστού του ΟΑΚΑ, «Ν. Γκάλης» δεν προχωρήσει, τότε οι σκέψεις για τον ορισμό της έδρας των τελικών εκτός Αττικής είναι αρκετά έντονες.

Με την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» να βγαίνει εκτός συζήτησης και το κλειστό του ΟΑΚΑ να μην θεωρείται δεδομένο, η… επαρχία μοιάζει η λύση που θα επιλεγεί στο τέλος.

Advertisement