13.5
15:34

Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ – Ίσταντς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στην αναβολή του πρώτου τελικού για το EHF European Cup, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ίσταντς προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος των Σουηδών.

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στην Αθήνα, κάποιο μέλος της Σουηδικής, Ίσταντς βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό σε τεστ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να προχωρήσει στην αναβολή του πρώτου τελικού για το EHF European Cup, που ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (15/05) στις 19:00.

Μετά απ’ την συγκεκριμένη εξέλιξη, οι δυο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το νέο ορισμό ημερομηνιών της διεξαγωγής των δυο τελικών.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα που βρέθηκε στην αποστολή της Ystads IF, η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου κόντρα στη σουηδική ομάδα στα πλαίσια του 1ου Τελικού του EHF European Cup (15/05, 19:00) αναβάλλεται, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο Τελικών. Περαιτέρω ενημέρωση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μόλις υπάρξουν σχετικές πληροφορίες.

Advertisement