08.5
12:08

Δικαίωση της ΑΕΚ: Στο Κλειστό του ΟΑΚΑ ο τελικός με την Ίσταντς

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ανατροπή έγινε και το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ θα δώσει κανονικά στο Κλειστό του ΟΑΚΑ τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό για το EHF European Cup, κόντρα στη σουηδική Ιστάντς το Σάββατο (15/05) στις 19:00.

Από χθες είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι με πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη θέλησε να συζητήσει με όλους τους αρμόδιους για την παραχώρηση του Κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ για τον ευρωπαϊκό τελικό με την σουηδική Ίσταντς, μετά απ’ την αρχική άρνηση του ΕΣΑΚΕ.

Οι συζητήσεις πήγαν μέχρι αργά χθες το βράδυ ανάμεσα στους υπεύθυνους, καταφέρνοντας όμως στο τέλος να βρουν την “χρυσή τομή” για την παραχώρηση του Κλειστού, εκείνες τις ημέρες, ώστε να μετατραπεί η κεντρική σάλα του γηπέδου, σε γήπεδο χάντμπολ, τοποθετώντας το τάραφλεξ της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς είναι μια μεγάλη δικαίωση τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Σταμάτη Παπασταμάτη, που δεν θα χρειαστεί για ακόμα μια φορά, να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ρίξει χιλιάδες ευρώ, ώστε να γινόντουσαν οι εργασίες στην αίθουσα και έδρα της ΑΕΚ, για να πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Κάπως έτσι λοιπόν, το μπασκετικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, θα μετατραπεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε γήπεδο χάντμπολ, μετά τον ευρωπαϊκό τελικό της ΑΕΚ το 2018 απέναντι στην Ποτάισα Τούρντα και θα φιλοξενήσει και τον δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό της Ένωσης στην ιστορία της, κόντρα στην σουηδική Ίσταντς.

Επί της ουσίας και μετά την παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη, ο ΕΣΑΚΕ έκανε πίσω και θέλησε να βρει την λύση, την οποία αρχικά δεν… μπορούσε να βρει ή αλλιώς να σκεφτεί, για να μεταθέσει τον τρίτο τελικό -αν χρειαστεί- της μπασκετικής ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Basket League, την Κυριακή 16 Μαΐου, το οποίο και έπραξε τώρα.

Advertisement